Blogg100 – 88.

Jag tror inte alls på att beskylla och tilldela etiketter. Så som pågår av ledande politiker på riksplanet. Finansministern och Statsministern i spetsen. Det gagnar absolut inte ”saken” utan det irriterar och retar upp folk. Dessutom är det en låg nivå.

Magdalena Andersson (s) och Stefan Löfvén (s) borde agera lite mer konstruktivt, ansvarstagande och moget. De är i stället aggressiva och hätska – ungefär som vänsteraktivister.

Deras utgångspunkt för detta är SDs uttalande att de kommer att fälla varje regering som ökar invandringen. Samt mot SD överhuvudtaget.

Partierna tävlar om att visa sitt förakt och gör idoga försök att frysa ut SD. Reflekterar de över konsekvensen och resultatet av detta?

Sakfrågan är INVANDRINGSPOLITIKEN. I stället för att kriga med SD vore det mer sansat och genomtänkt att använda energin att ta sig an deras väljare. Förklara och tydliggöra den egentliga sakfrågan. Varför är politiker så oförmögna och inskränkta!? är högst befogat att fråga.

Ja Invandringspolitiken har skötts illa under en lång tid. Svenskar är i grunden ett öppet och generöst folk (se alla insamlingar till katastrofer). Varför inte visa svenska medborgare/väljare RESPEKT och visa hur en sund invandringspolitik kan se ut! Väljarna är oroliga därför de ser att det inte fungerar. De ser och upplever i sin vardag.

MEN! Det ofattbara är ändå – för mig – hur kort steget är för så många att från kritik mot invandringspolitiken till att rösta på SD (med rötter i nazismen och BSS). Hur är det möjligt!?
Lika ofattbart – för mig – är det att folk kan rösta på Vänsterpartiet med rötter i kommunismen. Våra extrema partier i riksdagen är v+sd. Kom ihåg det!

Vårt land rymmer många fler människor. Sverige behöver också fler människor för att kunna utveckla välfärden och för att klara en växande äldre befolkning. Sverige behöver inte utanförskap och konflikter mellan olika grupper. Viktig med genomtänkt politik som inger förtroende och ansvarstagande. En förutsättning för att engagera hela samhället så resultatet blir bra.

Vill du få fakta om SD:
En ideologianalys av Sverigedemokraterna.
Av Henrik Arnstad

MR_ejSD