Blogg100 – 78.

Lena Mellin – Aftonbladet – har alltid klara analyser. Uppfattar inte heller henne gå sossarnas ärenden som övriga ledarskribenter på den tidningen. Tex Karin Pettersson och Anders Lindberg. Deras analyser är så röda att det blir lite löjligt.

Medborgare som faller för Löfvéns snack om att han ”sträckte ut handen” måste vara lättlurade! Jag tror inte att de skulle kunna tänka sig att sossarna skulle stödja en högerbudget för att klara kvar en högerregering, eller hur!?

Lika lite kan Alliansen stödja en vänsterbudget som överenskommits med vänstern och miljöpartiet.

Stefan Löfvén (s) förlöjligar sig själv mer och mer ju mer han envisas med att framhålla att det är Alliansens fel. Faktiskt korkat. Vad har han för tankar om sina egna väljare? Att de inte begriper? Att de är hur lättlurade som helst?

Smartast i denna situationen hade varit att skippa miljöpartiet och försökt komma överens med Alliansen för en jobbstimulerande politik som är stark nog att utveckla välfärden. Det skulle man faktiskt kunna förvänta sig mot bakgrund av den person han visade sig vara som metallordförande. Men tyvärr! Nu är han partiledare för SAP och då gäller annat än jobbstimulans! Då gäller bidragslinjen a’ la vänsterpolitik med v+mp.

Klart inte Alliansen går med på sådan förödande politik för Sverige!

Glöm aldrig hur Alliansen förde Sverige genom en av de största ekonomiska kriserna i modern tid!

Glöm inte det!

Hur gick det för de vänsterstyrda länderna i Europa?! Kolla – det tåls!