Blogg100 – 75.

Är det på tisdag nu? Det blir spännande! Hoppas hoppas hoppas smp-budgeten får stryk! Vi har en vänsterinriktad regering som är mycket svag och som definitivt INTE är bra för Sverige.

Fattar inte hur Stefan Löfvén (s) ens kan försätta sig i en sådan situation. Han står ju inte längre för sådant som han bar fram tidigare. Han är berusad av ämbetet och svänger som en vimpel. Han har raspat/halat partiflaggan genom sitt samarbete med mp för en politik som är allt annat än bra för näringslivet.

Jag undrar hur långt en människa kan gå när det gäller att göra våld på egna idéer för partiets skull eller för att krampaktigt hålla sig kvar i en maktposition. Klart att de hävdar att det är de egna också men det begriper ju vem som att SL (s) har ändrat på en hel del i sin nya roll som SAP-ordf.