Annie Lööf (c) var helt överlägsen Gustav Fridolin (mp). Himmel vad han har tacklat av sedan han kom in i riksdagen första gången. Då var han som en frisk fläkt även om jag inte har mina sympatier hos mp. Nu är han som vilken gnällig politiker som helst och som bara letar siffror för att hitta något att opponera på. Det lyckas ju inte med Anni Lööv (c) som motdebattör. Annie Lööf (c) har superkoll på verkligheten när det gäller landsbygden.

Inte vinner Gustav Fridolin (mp) några poäng genom att gå över till att ideligen avbryta heller! Fy ett sådant oskick och brist på respekt!

Tex säger Fridolin att de statliga jobben minskat ute på landsbygden och Lööf korrigerar med att det är inte så konstigt när det i stället skapats friskolor och privata initiativ!

Detta med siffror – och hur politiker använder siffrorna – en programledare – här Mats Knutsson SVT – måste också vara tillräckligt insatt för inte låta siffror passera hur som helst. De kanske inte alls överensstämmer med verkligheten!

Sedan är det ju så att folk flyttar från landsbygden i vår tid. De vill in till städerna. Ibland måste politiker inse detta och agera därefter. Alltså INTE krampaktigt tro att de kan styra ALLT med politik. Detta gäller även Anni Lööf (c).