sept2013_val

Ett år precis före valet ser opinionens val ut enligt ovan. Det skulle bli regeringsbyte. Men det tror jag inte alls det blir 🙂
Jag tror att Stefan Löfvén (s) drar sig ur – det han lovat – att i god tid tala om vilken/vilka han ska regera med om han vinner valet. Jag har mycket svårt att tänka mig att han vill regera med v eller ens mp. Stefan Löfvén alltså! men sossar kan kanske tänka sig att regera med mp – dock har jag svrt att tro med v.

Jag tror inte att någon vill regera med varken v eller sd!

sept2013_partierna

Det är tråkigt – tycker jag – att moderaterna har minskat men det är inget problem! Det kan ändra sig många gånger om!

Men det är ett problem att två allianspartier ligger under eller nära 4%-spärren. Det är problem.

Jag skulle kunna ge dem ett par månader till att reflektera över sin situation. Jag skulle vilja be dem tänka efter vad de egentligen tillför på den politiska kartan? Behöver Sverige Kd och C? Nej är mitt svar Inte i riksdagsvalet i alla fall. I kommuner kan de kanske ha stark ställning …. än.

När det gäller sd och folk som givit sin röst till detta partiet – tänk för guds skull på att de inte har folk – och vad har de för folk som är goda representanter!? Varning alltså!

Vi behöver varken sd eller v – enligt mig – eller ens c eller kd – eller mp eller fp…… 😉

Jag är för B L O C K – politik!

 

Nu ser jag fram emot att följa den Moderata stämman!