Socialdemokraterna är ett pladderparti av ord utan innehåll! Bara att konstatera! Hur i hela fridens dar ska Löfvén stå ut att vara ordförande i ett sådant parti. Partiet gör ju honom till lögnare. Minns hur han orerade om jämlikhet och feminism – HAAAA!

Det rimmar inte alls med partiets handling!

”Socialdemokraterna gillar rot- men inte rut-avdrag. Samma ambivalenta inställning till den mans- respektive kvinnodominerade arbetsmarknaden återspeglas i synen på vinster i företag som drivs med skattepengar.

Manliga vinster, inget snack. Kvinnliga vinster, en väldig massa motstånd. Hur rimmar det med att vara ett feministiskt parti?” Lena Mellin i Ab

Vilket hyckleri!

Partiet är i kris – precis som jag skrev tidigare. De har en otidsenlig patriarkalisk vänsterfalang i sitt parti och denna falang tar för sig! Hur ska man annars kunna förklara skeendet?

Det skulle inte heller förvåna mig om Lena Mellin snart får lämna Aftonbladet för att hon är för klarsynt (=kritisk mot s). Det fick ju Lotta Gröning göra!


Politometern en samling politiska bloggar. Lund,  Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om Stefan Löfvén,  Socialdemokraterna,  skongressen,  politik,  aktuelltsossar,  SVT forumoppositionenPolitikfakta,